studiepc.nl

Verzekering

Verzekering

Studenten laptop huren?

De hardware en accessoires van StudiePC kan je al voor €4,95 per maand verzekeren. Als je hiervoor kiest ben je goed gedekt tegen de mogelijk hoge kosten van reparaties, diefstal en zelfs waterschade. Het enige dat wij vragen is een nieuwe borg voor jouw vervangende hardware of deel hiervan bij een accessoire. Let op: De dekking geldt niet voor vermissing, verlies en/of kwijtraken.

 

Niet verzekerd?
Wanneer je niet kiest voor de verzekering van StudiePC en er raakt iets beschadigd of er gaat iets kapot, anders dan normale gebruikssporen, dan rekenen we €1,00 per minuut vanaf het begin van de reparatie t/m het testen van het gerepareerde of vervangen onderdeel. Daarnaast betaal je de kosten voor het te vervangen onderdeel zelf en de retour/verzendkosten. Omdat de prijzen van onderdelen variëren betaal je de prijs die op dat moment actueel is. Voorafgaande aan de reparatie kan je een prijsopgave bij ons opvragen. Neem hiervoor contact met ons op. Dat kan telefonisch, per E-mail, of d.m.v. ons contactformulier op deze website.

Wanneer onze hardware en/of accessoires defect is/zijn, verliest en/of kwijt raakt betaal je hiervoor de vervangingswaarde die op dat moment actueel is. Neem hiervoor contact met ons op. Dat kan telefonisch, per E-mail of d.m.v. ons contact formulier op deze website.

 

Dekking
De StudiePC verzekering geeft je dekking tegen alle vormen van beschadiging en dekt zelfs diefstal en waterschade. Bij diefstal sturen wij, na ontvangst van het (kopie) proces verbaal via info@studiepc.nl en de betaling van de nieuwe borg, een vervangende laptop, accessoire* of iPad toe. Deze kan je uiterlijk binnen 5 werkdagen verwachten. Zo ben je altijd verzekerd van een laptop, accessoire* of iPad en kan je zonder zorgen blijven studeren of lesgeven.

*Geldt uitsluitend voor accessoires die in bruikleen zijn.

Vervangende hardware bij schade
Er wordt vervangende hardware ter beschikking gesteld, na ontvangst van de nieuwe borg. De borg is afhankelijk van het type hardware en per schademelding. Zorg ervoor dat al je lokaal opgeslagen documenten in jou bezit zijn want wij kunnen behoud hiervan niet garanderen. De levering van de nieuwe hardware kan je na ontvangst van de betaling binnen 5 werkdagen verwachten.

Verplichtingen bij schade
Schade moet binnen 48 uur worden aangemeld bij StudiePC via het online schadeformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om dit met je op te lossen.

Verplichtingen bij verlies, vandalisme, vermissing of diefstal
Bij verlies, vandalisme, vermissing of diefstal dient onmiddellijk, doch binnen 24 uur, aangifte te worden gedaan bij de politie. Het proces verbaal moet zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur aan StudiePC worden toegezonden via info@studiepc.nl. Zonder proces verbaal geldt er geen verzekeringsdekking. Zonder proces verbaal zullen wij de hardware en accessoires tegen de vervangingswaarde in rekening brengen.

Schade of storing?

Als de laptop van StudiePC schade of een storing heeft, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 038 – 422 18 05. Als je niet meer verder kunt werken dan regelen wij, in overleg met jou en indien mogelijk binnen één werkdag een vervangende laptop met inachtneming van de Algemene Voorwaarden.

Opzegtermijn:

Als student is geen dag hetzelfde en ook je opleidingsloopbaan is nog niet helemaal uitgestippeld. Daarom kennen wij bij StudiePC, na de eerste 6 maanden, maandelijks opzegbare abonnementen. Loopt je studie plotseling af? Voor jouw geen probleem!

Retourneren van Hardware en Accessoires
Als je je abonnement opzegt, moet je de hardware met bijgeleverde accessoires weer inleveren. Wanneer wij de hardware en accessoires in goede staat hebben ontvangen, dan ontvang je de borg van ons terug. Opzeggen kan via het online contactformulier, telefonisch via 038 – 422 18 05 of via E-mail: info@studiepc.nl.