Docenten-laptop-huren

LAPTOP HUREN VOOR DOCENTEN

Over ons

Voor docenten

Wij geven leraren ook de mogelijkheid om een laptop te huren! Een goed werkende laptop met lage maandlasten.

Wij hebben de volgende soorten beschikbaar: MacBook, Standaard laptop, mini laptop en iPad.

docenten huurformulier

Flexibele abonnementen

Maandelijks opzegbaar
We hebben bij StudiePC een flexibel abonnement. Het abonnement kan op ieder willekeurig moment ingaan én is maandelijks opzegbaar. Je kunt jouw abonnement dus precies zo aanpassen dat de datum aansluit bij jouw opleiding. Wel verwachten wij een minimale huurtermijn van 6 maanden.

Vervangende laptop

Binnen één werkdag
Uiteraard kun je rekenen op de goede support van onze Servicedesk. Bij laptopstoringen of schade kunnen wij jou binnen één werkdag voorzien van een nieuwe vervangende laptop, indien mogelijk met eigen harde schijf, zodat al je gegevens en programma’s bewaard blijven.

A-merken

Draadloos inloggen
Alle laptops zijn gebruikte A-merk laptops (zoals Lenovo, Dell en Apple). De Lenovo en Dell laptops zijn ze voorzien van een Windows 10 installatie. Daarbij is er uiteraard de mogelijkheid om draadloos in te loggen op het schoolnetwerk of thuis.

Prijs

Huren vanaf 15,- per maand 
De minimale prijs voor een Studie PC is € 14,- per maand. De (verplichte) aanvullende verzekering bedraagt € 1,- per maand.

Levering

Een StudiePC laptop is snel geregeld.
Stuur je aanvraag naar aan ons toe via het online aanvraagformulier. Selecteer hiervoor je gewenste product en klik op huren. Binnen twee werkdagen kan de laptop aan jouw worden overhandigd.